12 February 2012

Jika Hantu Berstatus Facebook

Asyik-asyik korang tgk kawan korang jer yg update status kat facebook. Agak-agaknya klau hantu ada jugak akaun facebook lebih kurang macam ni kot dorang punya status...

1 - Pocong - Penat la seharian lompat sini, lompat sana. Sesekali nk jugak merasa naik monorel.

Tgk mata dia...tgh tgk korang
2 - Langsuir - Arghhhhh..balik awal la malam ni. Mengantuk la...lagipun suara dah serak mengilai dari td.

3 - Pelesit - Tak puas hati betul aku dengan manusia ni. Diaorang yg merempit kita pulak dapat nama..pelesit jalanan la, jahat macam pelesit la..tensen!!!

4 - Toyol - Apa punya orang kaya daa...rumah jer besar duit seposen haram pun xde..jatuh maruah aku..

5 - Hantu Raya - Yahooo...Tuan aku out station tiga bulan. Bini dia tinggal,  suruh pulak aku jaga. hahahaha... xkan tengok-tengok saja kot?

6 - Pontianak - Hari ni hari paling bahagia sebab dapat belakon dengan lisa surihani, tggu cerita kami di pawagam...k guys....

7 - Hantu Galah - Kurang hajau punya toyol...kau hack akaun aku yer...macam mana kau tau  password aku hah?

Macam ni ker ek kalau diaorang semua ni ada facebook...klu korang tahu hantu apa lagi yang ada..komen la...hantu ngan status hantu tu....hahhahahaha

11 comments:

  1. adehhh new tab je keluar hantu.

    ingat salah new tab tadi.

    hantu raya bukan "ehh bila nak raye nie" haha!

    ReplyDelete
  2. hahaha cisskek betol =P



    errr seram plak nengok gambar antu tu =.='





    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. agak2 hantu kopek, apa status nye ye? haha nice blog bro..

    ReplyDelete
  4. hantu penanggal- eh mana badan aku???huhu

    ReplyDelete
  5. xsuka hantu2 nie...myeramkan...

    ReplyDelete
  6. fuhh , naseb baek bw blog nie msa family tak tidur lagi .. kalau tak , confirm katup terus lappy nie .. huhu

    ReplyDelete
  7. hahahahaha....nti mesti ary2 dorg update status cmni'spe xtido lg akan jadi mangsaku...huahuahua'....mmg trus offline..haha

    ReplyDelete
  8. hantu facebook.
    lah muka dah jadi macam buku.

    ReplyDelete